SPOR Haberleri
Hazırlık maçında Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup ettik
15 Temmuz 2023 13:12

Hazırlık maçında Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup ettik

Hazırlık maçında Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup ettik
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden TÜMOSAN Konyaspor'umuz, ilk hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile karşılaştı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan karşılaşmaya; Mehmet Erdoğan, Ahmet Oğuz, Metehan Mert, Kahraman Demirtaş, Guilherme Sitya, Niko Rak, Bruno Paz, Robert Muric, Ataberk Karababa, M. Ali Büyüksayar ve Konrad Michalak ilk on biriyle başladık.

Maçın 11'inci dakikasında Yılport Samsunspor'dan Ahmet Sagat'ın golüne engel olamayan TÜMOSAN Konyaspor'umuz, 13'üncü dakikada Konrad Michalak'ın golüyle skoru eşitledi. Müsabakanın 40'ıncı dakikasında ise Yılport Samsunspor'un kendi kalesine attığı gol ile takımımız 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Takımımız, maçın 55'inci dakikasında Marlos Moreno'nun kaydettiği gol ile durumu 3-1 yaptı. Yılport Samsunspor'da Marius Mouandılmadji'nin 90'ıncı dakikadaki penaltı golüne engel olamayan TÜMOSAN Konyaspor'umuz, sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. 

Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ikinci yarısında genç oyuncularımızdan Deniz Ertaş, Hüseyin Biber, Çağdaş Şendur, Ahmet Karademir ve Fatih Mankır'a da görev verdi.

Takımımız, 14 Temmuz Cuma günü saat 17.00'de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.



Yorumlar (0)