SPOR Haberleri
Bakan Kasapoğlu: “İnşallah sırada İzlanda var”
9 Haziran 2019 13:45

Bakan Kasapoğlu: “İnşallah sırada İzlanda var”

Bakan Kasapoğlu: “İnşallah sırada İzlanda var”
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye’nin, Fransa’yı 2-0 yendiği maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “İnşallah sırada İzlanda var. Hep birlikte yine tek yürek olarak İzlanda’yı da yeneceğiz inşallah. Sporda başarılarla çok daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. 
  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu üçüncü maçında Türkiye'nin, Konya'da Fransa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ay-yıldızlılara teşekkür ederek ve mutluluklarını dile getirerek sözlerine başlayan Bakan Kasapoğlu, “Gerçekten Milli Takım'ımız kimsenin şans tanımadığı bir günde Fransa’yı yenerek, dünya şampiyonunu yenerek, 1 milyar Euro'luk bir takımı yenerek çok büyük başarıya imza attı. Başta hocamızı, oyuncularımızı ve tek yürek olan 82 milyon halkımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Konya’nın muhteşem seyircisine teşekkür ediyoruz. İnşallah sırada İzlanda var. Hep birlikte yine tek yürek olarak İzlanda’yı da yeneceğiz inşallah. Sporda başarılarla çok daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. 1 milyar Euro'yu aşkın Fransa’nın gücü var, bütçesi var finansal anlamda. Ama sırtınızda ay yıldız, göğsünüzde inanç olduktan sonra demek ki yapabiliyoruz. İnşallah başarılara hep birlikte, her branşta yürümeye devam edeceğiz. Futbolcularımızla kucaklaştık, tebrikleştik. Onlar da İzlanda maçı için gayet inançlılar, gayet motiveler. Başarılar diliyoruz, inşallah İzlanda maçını da aynı şekilde  heyecanla, coşkuyla, millet olarak destekleyeceğiz, başaracağız” ifadelerini kullandı. 
   
  Özdemir: "İnşallah gruptan çıkacağız" 
  Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın galibiyetten dolayı tebrik için kendisini telefonla aradığını belirterek, “Oyuncularımızı kutladı, Şenol hocamızı kutladı. Kendisi de maçı başından sonuna kadar izlemiş. Kendisine de canı yürekten teşekkür ediyoruz. Evet çok önemli bir maç, grubumuzdaki en önemli maç. Şu anda 9 puan olduk ve grupta lideriz. Önemli olan bir İzlanda deplasmanımız var. İnşallah orada da aynı bilinçle oynarsak oradan da galibiyetle döneriz. Zaten Türk milletinin hakkı bu gruptan çıkmak, inşallah da çıkacağız. Konya seyircisine canı yürekten teşekkür ediyorum, oyuncularımıza, hocamız Şenol Güneş’e... İyi bir birliktelik oldu. Şu anda büyük bir cesaretle yürüyeceğiz. İnşallah sonu da iyi olacak. Konya’da bugüne kadar hep yüzümüz güldü. Hakikaten Konya bize uğurlu geldi. İnşallah bundan sonraki maçlarda da gerekeni yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. 



Yorumlar (0)